Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 15 martie 2012

Chiftelute de miel cu branza

Ingrediente necesare pentru chiftelute de miel cu branza:



- 250 g carne tocata de miel
- 100 g telemea de oaie
- o legatura de ceapa verde
- un catel de usturoi
- 1/2 legatura patrunjel
- 1 felie de paine
- 50 ml de lapte
- un ou
- 100 ml ulei
- 3 linguri faina
- sare
- piper
- boia

Chiftelutele de miel cu branza se prepara astfel:


    Pui painea la inmuiat in lapte. Cureti ceapa si usturoiul si le toci marunt. Amesteci carnea tocata cu painea bine scursa, oul batut, ceapa, usturoiul, patrunjelul tocat, sarea si condimentele. Tai branza in cubulete. Cu mana umeda modelezi chiftelutele din amestec si pui in mijlocul fiecareia cate un cub de telemea. Dai chiftelele  prin faina si le prajesti in uleiul incins, la foc mic spre mijlociu, intorcandu-le pe toate partile. Scoti  chiftelutele de miel cu branza pe un platou si le decorezi cu frunze de patrunjel sau  marar.



Recomandari:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu