Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

vineri, 9 noiembrie 2012

Ardei iute in otet

Ingrediente necesare pentru ardei iute in otet:


Pentru un borcan de 1 kg:

- 30 ardei iuti
- 6 linguri de otet de 9 grade
- o lingurita de sare
- piper boabe
- foi de dafin
- boabe de mustar
- frunze de telina

Ardeiul iute in otet se prepara astfel:


   Se aleg numai ardei verzi, care se spala bine, apoi se aranjeaza in borcan. Se fierbe otetul impreuna cu o cana de apa, adaugand sarea si cateva boabe de piper si de mustar, eventual si o foaie doua de dafin. Dupa ce solutia da in clocot, se ia de pe foc si se toarna in borcanul cu ardei, sub care s-au asezat doua cutite in cruce, ca sa nu se crape. Borcanul cu ardei iute in otet se acopera cu celofan dupa ce sa racit.



Recomandari:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu