Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 15 ianuarie 2013

Alivenci

Ingrediente folosite pentru alivenci:


- 500 g branza de vaci
- 4 oua
- 3linguri de unt
- 4 linguri de malai
- 2 linguri de faina
- 2 linguri de smantana
- sare


 Mod de preparare pentru alivenci:



    Doua linguri si jumatate de unt, amestecate cu un praf de sare, se freaca bine, adaugand treptat cele patru galbenusuri, dupa care se incorporeaza branza, smantana, malaiul si faina si se omogenizeaza. Separat, se bat spuma albusurile, apoi se amesteca in compozitie. Se toarna totul intr-o tava unsa cu untul ramas si se da la cuptor, cam trei sferturi de ora, sa se rumeneasca. Se servesc imediat ce s-au scos de la cuptor, adaugand deasupra smantana, dupa preferinta.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu