Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 31 ianuarie 2013

Corabioare cu ciuperci

Ingrediente folosite pentru corabioare cu ciuperci:


- 400 g faina
- apa
- 200 g margarina
- sare

Pentru umplutura ai nevoie:

- 1 kg ciuperci
- 2 linguri patrunjel tocat
- 1 lingurita piper
- 3 linguri ulei
- 2 lingurite zeama de lamaie


Mod de preparare pentru corabioare cu ciuperci:



          Din faina, margarina, sare si putina apa calda framanti un aluat omogen pe care ii lasi 1 ora la frigider. Fierbi ciupercile 5 minute in apa clocotita cu zeama de lamaie, apoi le scurgi si le tai marunt. Le calesti in ulei, apoi presari piper, sare si patrunjelul tocat. Intinzi pe planseta o foaie din aluat si decupezi rondele cu nu pahar. Pe fiecare rondea pui cate o lingura de ciuperci, le strangi marginile cat sa formeze o corabioara, apoi le asezi intr-o tava unsa cu margarina. Le coci la foc potrivit 15 minute.













Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu