Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 22 ianuarie 2013

Prajitura cu dulceata de capsuni

Ingrediente folosite pentru prajitura cu dulceata de capsuni:



- 250 g zahar
- 200 ml ulei
- 400 g faina
- 1 plic praf de copt
- 150 ml apa minerala
- 1 borcan dulceata de capsuni
- sare


Prajitura cu dulceata de capsuni se prepara astfel:


    Intr-un castron amesteci apa minerala cu zaharul pana la dizolvarea acestuia. Adaugi apoi faina cernuta, un praf de sare, uleiul, praful de copt si framanti aluatul. Il imparti in 3 parti din care intinzi 3 foi pe care la coci pe dosul unei tavi mijlocii. Dai la cuptor fiecare foaie pentru 10 minute fiecare. Le lasi sa se raceasca, apoi le umpli cu dulceata de capsuni sau orice alt fel de dulceata. Dai prajitura la rece pana a doua zi, cand o tai in forma dorita.



Recomandari:

Reteta Deliciu cu mousse de ciocolata si cafea 
Reteta Terina cu ciocolata alba
Reteta Strudel cu mere si nuci 
Reteta Prajitura cu dovleac 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu