Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 7 februarie 2013

Bors de vitel cu ardei copti

Ingrediente necesare pentru bors de vitel cu ardei copti:


- 300 g carne slaba de vitel
- 8 ardei grasi
- 3 morcovi
- 3 cartofi
- 1 pastarnac
- 1 radacina de patrunjel
- 3 cepe
- 500 g rosii
- 2 linguri ulei de masline
- 1 legatura de leustean
- 1 legatura de patrunjel
- 1 l bors


Mod de preparare pentru bors de vitel cu ardei copti:



         Speli bine carnea de vitel, o portionezi si o pui la fiert in oala sub presiune, in 1 l apa. Speli ardeii si ii coci pe plita incinsa ori pe flacara, apoi ii cureti de coaja si seminte si ii tai in fasii. Cureti si speli legumele ramase. Cand carnea a fiert, tai legumele dupa preferinta si le pui la fiert in oala, impreuna cu uleiul, de aceasta data fara sa acoperi vasul. Separat fierbi borsul, indepartand spuma. Decojesti rosiile, le cureti de cotoare si le maruntesti. Adaugi in ciorba rosiile, iar dupa cateva clocote, borsul si ardeii copti. La sfarsit adaugi verdeata tocata marunt.












Recomandari:
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu