Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

duminică, 24 februarie 2013

Coasta de porc umpluta cu mere

Ingrediente necesare pentru coasta de porc umpluta cu mere:


- 750 g coasta de porc proaspata
- 1/2 kg de mere
- cimbru
- sare
- piper
- 3-4 boabe ienibahar
- 1/2 pahar de vin
- 1 lingurita faina


Mod de preparare pentru coasta de porc umpluta cu mere:



             Alegi o coasta de porc mai mult lunga decat lata, o tai la mijloc ca sa se formeze o punga, lasand o margine de 2 cm imprejur. Freci cu sare, piper, cimbru si boabele de ienibahar pisate. Umpli punga cu merele curatate de coaja si taiate in sferturi. Cosi aceasta punga si asezi  coasta in tava cu 1/2 ceasca de apa fierbinte. Lasi sa fiarba 1/2 ora, acoperita cu un capac. Scoti capacul si dai la cuptor. Cand este gata, scoti friptura, iar in sosul ramas adaugi faina pe care o stingi cu vin. Dupa ce a dat 2-3 clocote, strecori sosul. Dupa ce s-a racit friptura, scoti ata, o asezi pe o farfurie, iar deasupra torni sosul strecurat.









Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu