Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 20 februarie 2013

Rulada de napolitana

Ingrediente folosite pentru rulada de napolitana:


- 600 g biscuiti
- 300 g lapte praf
- 250 g unt
- 100 g nuca de cocos
- 3 foi de napolitane
- 2 cani si jumatate de zahar
-->

Mod de preparare pentru rulada de napolitana:



             Pui la caramelizat o cana si jumatate de zahar si stingi cu doua cani si jumatate de apa. Lasi pana caramelul se topeste. Siropul obtinut il torni peste biscuitii zdrobiti marunt. Compozitia o imparti in trei si o intinzi fierbinte peste foile de napolitana. Pui o cana de zahar cu sase linguri de apa la fiert. Dupa ce da in clocot si se topeste zaharul, adaugi untul, laptele praf, nuca de cocos si amesteci continuu. Imparti compozitia in trei si o intinzi peste compozitia de biscuiti. Rulezi foile de napolitana cat mai strans si le dai la rece pentru cateva ore. Le tai felii si le servesti.














Recomandari:
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu