Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 5 martie 2013

Pleurotus la gratar

Ingrediente necesare pentru pleurotus la gratar:


- 400 g pleurotus (ciuperci)
- 200 g rosii mici
- 3 catei de usturoi
- 1 legatura de patrunjel
- 6 linguri ulei de masline
- sare
- piper

Mod de preparare pentru pleurotus la gratar:


        Speli si usuci ciupercile, le asezi in foaie de aluminiu, le sarezi, strangi folia si le pui la gratar. Dupa circa 5 minute le iei de pe gratar, desfaci folia, le dai cu ulei si le pui din nou pe gratar pentru inca 5 minute. Cureti si tai usturoiul felioare si tai patrunjelul. Amesteci uleiul cu patrunjelul si usturoiul si in acest sos pui ciupercile sa se marineze 30 de minute. Aduci la masa ciupercile cu rosiile si sosul in care au stat la marinat.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu