Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

luni, 29 aprilie 2013

Miel cu spanac

Ingrediente necesare pentru miel cu spanac:


- 1 kg carne de miel cu os
- 1,5 kg spanac
- 8 linguri de ulei
- 2 cepe mari
- 3-4 catei de usturoi
- sare
- piper
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 lingura faina
- 1 lamaie

Mod de preparare pentru miel cu spanac:



            
             Cureti spanacul, il speli in mai multe ape, il oparesti si il pui la scurs (iar daca frunzele sunt foarte mari, le tai, dar nu foarte mici). Bucatile de carne le speli, le portionezi si le inabusi in ulei. Adaugi ceapa tocata si usturoiul. Sarezi, piperezi si adaugi pasta de tomate. Pui apa fierbinte si lasi la fiert pana cand carnea se inmoaie. Adaugi spanacul si mai fierbi circa 10-15 minute. Dizolvi faina in putina apa si adaugi amestecul peste intreaga compozitie. Mai lasi sa dea cateva clocote dupa care adaugi suc de lamaie. Mielul cu spanac se serveste cald.










Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu