Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 1 mai 2013

Oua vopsite

Ingrediente necesare pentru oua vopsite:


- oua
-coji de ceapa
- grasime pentru luciu


Mod de preparare pentru oua vopsite:



          Ouale inainte de a le fierbe trebuie sa le degresezi spalandu-le bine, apoi le stergi bine cu un prosop care absoarbe apa. Ouale le poti orna cu diferite frunze: de leustean, de trandafiri, dupa care le invelesti pe fiecare in tifon sau alt material transparent si le legi. Intr-o cratita pui cojile de ceapa si asezi ouale cu grija sa nu se sparga. Le acoperi cu apa rece si le pui la foc potrivit. Fierbi ouale 30 de minute, dupa care le scoti din apa, dai deoparte panza cu care au fost acoperite si frunzele. Le poti unge cu slanina sau ulei pentru a capata luciu.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu