Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

duminică, 28 iulie 2013

Sirop de portocale

Ingrediente necesare pentru sirop de portocale:


- 6 portocale mijlocii
- 1 kg zahar


Mod de preparare pentru sirop de portocale:



            Razi fin coaja portocalelor, apoi le tai in jumatati si le storci. Fierbi coaja rasa in 500 ml apa, timp de 10 minute. Strecori lichidul si il amesteci cu zeama portocalelor. Completezi cu apa pana la 1 litru, adaugi zaharul si fierbi siropul la foc mic, timp de 15-20 de minute, pana se ingroasa. Torni siropul cald in sticle, pe care le inchizi ermetic. Servesti siropul rece, simplu sau il poti dilua cu apa minerala.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu