Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

duminică, 8 septembrie 2013

Vinete in bulion

Ingrediente necesare pentru vinete in bulion:


Pentru un borcan de 5 kg:

- 6 kg vinete
- 2 kg rosii
- 2 linguri  de sare


Mod de preparare pentru vinete in bulion:


         Vinetele se spala, se curata de cozi, iar coaja se curata in alternanta: o fasie curatata, alta nu. Dupa aceea, se taie in jumatati, pe lungime, iar fiecare jumatate sa taie in cate trei bucati. Se presara cu sare, lasandu-se deoparte timp de doua-trei ore, dupa care se storc de zeama si se oparesc in apa clocotita. Dupa ce s-au racit si s-au scurs, se pun in borcan, turnand peste ele bulion. Se acopera borcanul cu celofan, se leaga, apoi se fierbe o ora la bain-marie.












Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu