Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

sâmbătă, 26 octombrie 2013

Sos de hrean

Ingrediente necesare pentru sos de hrean:


- 2 radacini de hrean
- 2 linguri de unt
- 2 linguri de faina
- 4 linguri de smantana
- o lingura de otet
- sare

Mod de preparare pentru sos de hrean:



    Se caleste putin faina in untul incins, pana capata o culoare aurie, apoi se stinge cu smantana si otetul, adaugand si o lingura de apa. Se fierbe la foc mic, amestecand in permanenta cu lingura de lemn, pentru a evita formarea cocoloaselor. Cand incepe sa se ingroase sosul, se adauga hreanul, curatat, spalat si dat pe razatoarea fina si se mai lasa un sfert de ora sa fiarba impreuna, dupa care se potriveste gustul cu sare.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu