Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 6 noiembrie 2013

Ciorba de fasole verde

Ingrediente necesare pentru ciorba de fasole verde:


- 500 g fasole verde
- o ceapa
- 4 rosii
- o lingura de bulion
- o lingura de otet
- o legatura de marar
- o legatura de patrunjel
- sare
- piper


Mod de preparare pentru ciorba de fasole verde:



    Se curata pastaile de fasole, se spala, apoi se rup in cate doua-trei bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie pestisori, apoi se fierbe in apa cu putina sare. Cand s-a inmuiat, se adauga fasolea verde, apoi, dupa si aceasta e fiarta, se pun rosiile, oparite, curatate si date pe razatoare, impreuna cu bulionul, diluat cu putina apa. Se mai lasa cateva clocote, se potriveste de sare si piper, dupa care se ia de pe foc, presarandu-se marar si patrunjel, tocate fin.



Recomandari:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu