Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Pilaf

Ingrediente necesare pentru pilaf:


- o cana de orez
- o ceapa
- un morcov
- 2 linguri de unt
- 4 cani de supa de carne
- sare
- piper


Mod de preparare pentru pilaf:



    Ceapa, curatata, spalata si tocata marunt, se caleste in unt incins, impreuna cu morcovul, taiat in rondele subtiri, apoi se stinge cu cateva linguri de supa de carne si se mai lasa la inabusit. Dupa aceea, se adauga orezul, ales si spalat in mai multe ape, lasandu-se aproximativ zece minute sa se inabuse impreuna, timp in care se amesteca mereu, sa nu se arda. Se toarna restul de supa si se amesteca, lasandu-se pana incepe sa clocoteasca, moment in care se caopera cratita si se da la cuptor, sa se fierba bine orezul. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu