Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

vineri, 1 noiembrie 2013

Sos vienez

Ingrediente necesare pentru sos vienez:


- 2 linguri de unt
- 2 linguri de faina
- 2 linguri bulion
- o lingura de otet
- un ou
- o radacina de hrean
- sare
- piper


Mod de preparare pentru sos vienez:



   Se rumeneste usor faina in unt, stingandu-se cu bulionul, care in prealabil a fost diluat cu putina apa calduta. Se amesteca bine cu lingura de lemn, apoi se potriveste gustul cu sare, piper si otet, lasandu-se sa mai fiarba pana la primul clocot. Dupa ce s-a mai racit, se adauga un galbenus si hreanul dat pe razatoare si se omogenizeaza.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu