Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 12 noiembrie 2013

Supa taraneasca

Ingrediente necesare pentru supa taraneasca:


- un sfert de varza alba
- un ardei gras
- un fir de praz
- o ceapa
- o telina
- un morcov
- 2 cartofi
- 4 linguri de ulei
- o legatura de patrunjel
- sare
- piper


Mod de preparare pentru supa taraneasca:



           Varza se taie fideluta, prazul, ceapa, telina si morcovul se toaca marunt, iar ardeiul gras se taie in fasii subtiri. Se calesc toate aceste legume in ulei incins, apoi se sting cu un litru si jumatate de supa de zarzavat, lasandu-se sa fiarba incet. Cand incep sa se inmoaie, se adauga cartofii, taiati cubulete. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, iar cand se ia de pe foc se presara patrunjelul tocat.












Recomandari:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu