Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 7 ianuarie 2014

Carnati proaspeti

Ingrediente necesare pentru carnati proaspeti:


- 500 g carne de porc
- 500 g carne de vita
- 200 g ficat de porc
- mate subtiri de porc
- o capatana de usturoi
- sare
- piper


Mod de preparare pentru carnati proaspeti:


             Carnea de vita, curatata de pielite, spalata si taiata in bucatele, se da de doua ori prin masina de tocat. Carnea de porc se trece o singura data prin masina, iar ficatul se taie in cubulete. Se condimenteaza, se adauga usturoiul pisat si cateva linguri de apa calduta sau de supa de oase, astfel incat compozitia sa fie suficient de moale, apoi se umplu matele, care in prealabil au fost curatate si spalate. La capete se leaga cu ata. Se servesc prajiti in ulei incins sau pe gratar, ca aperitiv sau ca fel de baza.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu